Background Background Background Background
© 1999 - 2018 DarkPrince Exit Page. All Rights Reserved. Inovate don't Imitate.
 • © Copyright DarkPrince 1999 - 2018, All Rights Reserved

  Siden 2003 er du besøgende nummer:

 • Tilmeld dig Nyheder

  Tilmeld dig for sidste nyt

  • DarkPrince Society Lukker ned

  • I Belive The Best Is Yet to Come

  DarkPrince 2017

  • 00

   Days

  Hvem jeg er

  Kort om DP

  What are you doing?” Her voice shook. “Whatever I want, sweetheart.

  The Likes List i % First
  • Vådsex Alm. Sex · 40%
  • Bondage Udøver · 10%
  • Smæk-Pisk Udøver · 40%
  • Analsex Udøver · 80%
  • Dominans Udøver · 100%
  Dark Prince Ex

  Kort Bio: Alder 60 år den 20/9-2018, i forhold? Ja og?
  For mig personligt har bdsm givet så meget i form af et inderligt vildt sjæleridt,en rejse ind i det dybeste af min sjæl.På både godt og nogen gange ondt.Bdsm er ikke udelukkende en leg med sex for mig som person men nok så meget også en livstil den person jeg er,eller rettere forsøgte at blive.Bdsm er nemlig også et udviklende instrument,et værktøj til en indgang i psykologiske termer med og blandt andre ligestillede mennesker i mit liv når de er tilstede i mit liv. Hvilket jeg har været så heldig at der har været igennem mine mange år med Bdsm..Nu er det så fra min side slut!, livet tog ikke den drejning jeg håbede og derfor er jeg ikke længere en del af Bdsm Universet.

  Quality First

  The fundementals of your sub!

  Uden din sub! er du ingenting en af de vigtige dele af et S/M forhold og overset af mange stereotype S’ere med et machotype kompleks, ud over det normale. En del i vores univers er så selvhøjtidelige at de total overseer værdien af egen & andres tøser. Gad vide om det er et attitude problem.. som er voksende? Personligt er jeg ved at grine min røv i laser når jeg ind imellem har stødet ind i typen, hvis det er at være S’er så betakker jeg mig sq for titlen,så hellere kalde sig selv lystbetonet magtmenneske. .

  Hvad er det?

  Om Siderne

  Den, som kun tar spøg for spøg og alvor kun alvorligt, han og hun har faktisk fattet begge dele dårligt. Piet Hein

  Kolde Facts

  Denne side har være online siden 1999 - Med større og mindre suces. Jeg vil sige tusind tak til alle de som har besøgt mine skiftende hjemmesider gennem de mange år. Nu er tiden inde til at de besøgende skal finde andre muligheder for at se mere om Bdsm For nu er siderne blot lukket ned. Men de bliver afviklet i løbet af 2017, således også mit domænenavn.

  Omgang med Chat

  Som andre gør i denne verden kaldet det “sorte univers” chatter jeg ind imellem med fæller med samme interesse i Bdsm.Det er en ganske udemærket måde at få luft for sine synspunkter enten emnet er SM eller almidelig snak om livet generelt, for mig er det en afslappende måde at kommunikere med andre på. Bare man hele tiden har i mente at det kun er chat og ikke selve “livet”

  Om SM Sider

  Jeg er som rigtig mange andre i det sorte univers medlem af Kinkster, en side for Bdsm folket! Det er jeg sådan set ok tilfreds med i det der dog er en chance for at møde en lige stillet. Er man med på en side som Kinkster følger man naturligt nok de debatter og blogs der nu engang er på en sådan side. Også dette momentum er nu noget der vil ligge in the past so to speak.

  My Zen Moment

  My Zen Moment!Tanker og oplevelser fra et liv med dominans. Det har du hidtil kunnet læse om i min blog, da siden lukkes er bloggen også væk i løbet af 2017. Tak fordi du har brugt tid på at læse mine tanker som gæst på siderne.

  What it looks like

  Photos

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce dictum pharetra congue.

  Kontakt Muligheder

  Kontakt

  Pain is not the most important tool in Dominance and submission, yet it is a most worthy tool. Pain breaks down barriers and defences. And for intensifying the orgasm? There are few superior devices a Dom has to achieve such, other than varying degrees of pain.

  DarkPrince Ex.
  Touchdown Drive somewhere

  [00] 11 - 76
  [01] 11 - 76

  darkprince@darkprince.dk
  webmaster@darkprince.dk